بورانی اسفناج و آرتیشو در آشپزی
بورانی اسفناج و آرتیشو
پنیر خامه ای 1 لیوان . ماست 1 لیوان . کره 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد . سیر 1 حبه
آرتیشو خرد شده 1 لیوان . پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان . اسفناج پخته 1 لیوان
طرز تهیه: قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای، ماست، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند، آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید، پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته، پیاز داغ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید، هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید (استفاده از سیر سلیقه ای میباشد).