بورانی اسفناج و آرتیشو در آشپزی

آشپزی

بورانی اسفناج و آرتیشو
پنیر خامه ای 1 لیوان .  ماست 1 لیوان .  کره 1 قاشق غذاخوری .  پیاز 1 عدد .  سیر 1 حبه
آرتیشو خرد شده 1 لیوان .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان .  اسفناج پخته 1 لیوان
طرز تهیه: قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس پنیر خامه ای، ماست، کره و پنیر پارمزان رنده شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد کم کم یکدست شوند،  آرتیشو را تمیز کنید و بشویید و خرد نمایید، پیاز را بصورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
پس از اینکه ماست و مواد دیگر یکدست شدند میتوانید اسفناج پخته، پیاز داغ، سیر رنده شده و آرتیشو خرد شده، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید، هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید (استفاده از سیر سلیقه ای میباشد).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر