بورانی اسفناج در آشپزی
بورانی اسفناج
برگ های تازه اسفناج 300 گرم . ماست 2 لیوان . سیر 5 حبه . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه: اسفناج ها را بشویید سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و اسفناج را تفت دهید تا نرم شده و آب ان کشیده شود سپس سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.
مخلوط سیر و اسفناج را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس ماست، نمک و فلفل اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید (میتوانید در صورت تمایل1 قاشق چایخوری نعنا خشک به بورانی اضافه کنید).
نکته ها: استفاده از سیر سلیقه ای میباشد، همچنین میتوانید سیر را خام اضافه کنید، در صورت تمایل مقداری مغز گردو به بورانی اسفناج اضافه کنید، میتوانید بنابر سلیقه تان مقدار ماست و اسفناج را کمتر و بیشتر کنید.