آموزش خمیر هزارلا در آشپزی

آشپزی

شیرینی هزارلای شکری
آرد 2 لیوان .  کره 220 گرم .  آب 1/2 لیوان .  نمک 1/2 قاشق چایخوری .  شکر مقداری
طرز تهیه: کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
آرد را داخل کاسه ای بریزید و میان آرد را با دست گود کنید سپس آب، نمک و 1/4 کره نرم شده را به آرد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید تا زمانی که خمیر نرمی بدست بیاید (تا زمانی مخلوط کنید که خمیر چسبنده نباشد)، خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
روی سطح کار مقداری آرد بپاشید، خمیر را پهن کنید و باقی مانده کره را روی خمیر بریزید و مجدد مخلوط کنید (خمیر را ورز ندهید)، روش ورز دادن خمیر هزارلا با خمیرهای دیگر متفاوت است، نباید با دست خمیر را بکوبید یا فشار دهید بلکه باید در جهت های مختلف خمیر را تا بزنید، وقتی ضخیم شد مجدد پهن کنید و مجدد تا بزنید، حداقل 5 بار در هر بار باید این کار را انجام دهید.
خمیر را مجدد داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید، مراحل تا زدن خمیر را 2 بار دیگر نیز تکرار کنید (یعنی 2 مرحله دیگر باید خمیر را تا بزنید و استراحت دهید)،   با این روش خمیر پوک شده و پس از پخت لایه های خمیر مشخص میشود.
خمیر آماده را میتوانید چند تا بزنید سپس داخل کیسه فریزر بگذارید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید، این خمیر مناسب برای انواع شیرینی ها مانند زبان، دانمارکی، ناپلئونی، انواع دسر، انواع غذاها و … است.
یک نوع شیرینی: خمیر آماده را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و با تا زدن به صورت رول درآورید سپس به شکل رولت برش بزنید، روی سطح خمیر را با آب مرطوب کنید و شکر بپاشید، شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 5- 10 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و طلایی شوند (دقت کنید که فر پیش از قرار دادن شیرینی باید روشن شده و داغ باشد).
نکته ها: در تمام مراحل کار خمیر باید سرد باشد، در صورتی که خمیر بیش از حد نرم شد 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد، خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید، تمام موادی که استفاده میشود حتی دستها باید سرد باشند، یکی از رازهای تهیه خمیر هزارلا سرد بودن خمیر و لوازم در طی مراحل کار است.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر