بیوگرافی آلبرت اینشتین

آلبرت اینشتین
  • آلبرت اینشتین، فیزیکدان و ریاضی دان که تولد او به سال 1879 میلادی در شهر اولم کشور آلمان، اتفاق افتاد. او تحصیلات خود را در شهر مونیخ که خانواده ی یهودی وی ساکن آنجا بودند و همچنین در سوئیس به پایان رسانید. همانند بسیاری از مشاهیر، در دوران مدرسه تظاهر خاصی از نبوغ و بالاتر بودن سطح علمی در وی دیده نشد. او پس از تلاش فراوان در سال 1901 میلادی در اداره ی ثبت اختراعات شهر برن کشور آلمان مشغول به کار شد. پیشرفتی که در وی به وضوح قابل مشاهده بود و همچنین شهرت روزافزون وی، باعث شد که در سال 1913 میلادی در انیستیتوی فیزیک "کایزر ویلهم" در شهر برلن، شغلی به او داده شود و این نخستین بار بود که حقوق کافی به او پرداخت می شد و از آن پس، وی توانست اوقات خود را به تحقیق و همچنین پژوهش های علمی اختصاص دهد.
    آلبرت اینشتین بدون نیاز به آزمایشگاه و فقط با ابزار کاغذ و همچنین مداد در همین مکان، تحقیقات علمی خود را انجام داد! پنج مقاله ای که در سال 1905 میلادی منتشر کرد، از شاخص ترین مقالات علمی است که تاکنون انتشار یافته است. در همین سال، تئوری خود را درباره ی نسبیت بیان کرد که سبب شهرت روزافزون او گشت! نظریات این نابغه و دانشمند بزرگ چنان دشوار و سخت است که بیشتر مردم چیزی از آن درک نمی کنند! آلبرت اینشتین، جاذبه ی عمومی نیوتن را مورد حمله قرار داد و در تئوری خود، زمان و فضای مطلق را نابود کرد و در سال 1921 میلادی، جایزه ی نوبل در رشته ی فیزیک به وی اعطا گردید. آلبرت اینشتین در سال 1930 میلادی به ایالات متحده آمریکا رفت تا در انستیتوی تکنولوژی کالیفرنیا سخنرانی را ایراد کند. به دنبال روی کار آمدن هیتلر به ویژه در سال 1933 میلادی که اموال او از طرف آلمان نازی مصادره شده بود، به ایالات متحده آمریکا سفر کرد و در سال 1940 میلادی به تیعیت دولت ایالات متحده آمریکا درآمد.
    این فیزیکدان برجسته و بزرگ، بانی شروع تحقیقات بمت اتمی است! او در سال 1939 میلادی نامه ای به رئیس جمهور آمریکا نوشت و او را از پیشرفت های آلمان در شکافتن هسته ی اتم مطلع کرد و او را تشویق کرد تا تحقیقات و پژوهش های جدی را در زمینه ی هسته ی اتم مقرر فرماید.
    آلبرت اینشتین سرانجام در 18 ماه آوریل سال 1955 میلادی در ایالات متحده آمریکا درگذشت.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری