هدی رستمی کیست؟ + ماجرای جنجالی تغییر دکوراسیون منزل وی

در این مطلب از جدولیاب ، توضیحاتی درباره هدی رستمی و ماجرای جنجالی تغییر دکوراسیون منزل وی خواهیم داشت! با ما همراه باشید. هدی رستمی ، جهانگرد، بلاگر و عکاس متولد ۱۶ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۵ شمسی در شهر تهران می باشد. او با اشتراک گذاری عکس ها و شرح سفرهای خود به کشورهای مختلف توانست مخاطبان زیادی را در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام برای خود فراهم نماید!

او درباره ی علاقه ی خود به عکاسی می گوید: ” از ۱۳ یا ۱۴ سالگی یک دوربین زنیت از عمویم هدیه گرفتم و بعدا در هنرستان ماجرای عکاسی جدی تر شد تا اینکه حالا عکاسی کنار سفرهایم بخش مهمی را تشکیل می دهد! “

او فارغ التحصیل مقطع لیسانس رشته طراحی صنعتی زیر مجموعه مکانیک از دانشگاه سوئد (دانشگاه Mälardalens högskola) می باشد. در توضیح جزئیات بایستی گفت وی در تهران رشته الکترونیک را در هنرستان گذراند تا اینکه تابستان ها در دوره های گرافیک شرکت کرد و ظرف دو سال توانست در این رشته نیز دیپلم بگیرد! او با پایان دوره هنرستان با خانواده ی خود به سوئد مهاجرت کرد.

او در کشور سوئد درس خواند و در کنار تحصیل و برای تامین هزینه های زندگی خود، از کار در رستوران تا دستیاری در رشته خود را تجربه کرد! سرانجام وی تصمیم گرفت سفر کند.

در سال ۱۳۸۴ شمسی و وقتی تنها ۱۹ سال سن داشت، به دلیل اینکه خانواده ی وی اجازه نمیداند تا سفرهای دور برود، سفر های کوتاه را شروع کرد! او می گوید: ” مثلا صبح می رفتم شهر شمالی سوئد و تا شب بر می گشتم! بعد از سفرهای متعدد اما کوتاه، تصمیم گرفتم اولین سفرم به پاریس یا رم باشد! پاریس بخاطر جاذبه های هنری اش و رم بخاطر تیم فوتبال آ. اس رم که دوستش داشتم!

بالاخره تصمیمم را گرفتم و بدون اجازه از خانواده به پاریس رفتم. “

هدی رستمی در سال ۱۳۹۰ شمسی و وقتی تنها ۲۵ سال سن داشت، در ادامه جهانگردی ها، تصمیم خود برای سفر به ایران را عملی کرد و به ایران آمد و یک ماه بسیار خوبی را سپری کرد و بازگشت! در نهایت سه ما بیشتر در سوئد نماند و با انصراف از دوره فوق لیسانس رشته نوآوری برای زندگی به ایران آمد و از آنجا سفرهای خود را نیز پی گرفت!

هدی رستمی و راه اندازی پروژه فم تریپ

هدی رستمی بعد از چند سال حضور در ایران ، پروژه فم تریپ (FAM Trip) را کلید زد! این پروژه به معنای سفر ارزان و گاهی رایگان برای برخی از افراد مشهور و شناخته شده جهت آشنایی با مقاصد گردشگری یک کشور و تبلیغ آن توسط آن چهره ها می باشد. او با هماهنگی نهادهای مربوط در سال ۱۳۹۸ شمسی، از ۱۱ چهره مشهور بین المللی با شعار (Feeliran) جهت نشان دادن ظرفیت های گردشگری ایران به میلیون ها مخاطب دعوت کرد! تجربه ای که می توان در هشتگ feeliran و letsfeeliran در اینستاگرام و فیس بوک دنبال نمود!

با انتشار عکس های ایران در شبکه های مجازی توسط این چهره های بین المللی، واکنش ها به این پروژه آغاز شد! بسیاری از مردم اعتقاد داشتند پروژه فم تریپ (FAM Trip) او واقعیت ایران را نشان نمی دهد! چرا که سعی کرده است شکل لوکسی از ایران را نشان دهد که واقعیت ندارد. گروه دیگری نیز معتقد بودند آوردن گردشگران خارجی و انتشار تصاویر بی حجاب آنها به این شکل ، بدون اینکه هدی رستمی به جایی وصل باشد امکان پذیر نبوده است!

برای نمونه سالومه سیدنیا ، یکی از مجریان شبکه من و تو که اکانتی میلیونی در اینستاگرام دارد، به این پروژه تاخت و هدی رستمی را در کنار احسان علیخانی، ریحانه طراوتی و نرگس کلباسی قرار داد که به گفته او هرکدام به نوعی، در حال رانت‌ خواری هستند!

هدی رستمی نیز در جواب، بیانیه ‌ای صادر کرد و اعلام داشت که پروژه فم تریپ او کاملا شخصی است! چیزی که دور از ذهن به نظر می‌ آید. او در ادامه گفت: ” کسی که بیرون گود نشسته و حتی گرسنگی و فقر مردم ایران رو از نزدیک نمیبینه، نباید حرفی از فقر و بدبختی بزنه. ”

در نهایت این پروژه با موفقیت اما حاشیه های زیاد به سرانجام رسید.

ماجرای جنجالی تغییر دکوراسیون منزل هدی رستمی

هدی رستمی مدتی پیش با بارگذاری استوری ‌های متوالی از تغییر دکوراسیون منزل خود، واکنش ‌های متعددی را به سمت خود جلب کرد! در ادامه برخی از آن استوری ‌ها را خواهیم دید.

اما کاربری با نام یه مرد خوب در رشته توئیتی نوشت:

” انقدر از خونه ‌ی هدی رستمی گفتین که رفتم گشتم ببینم چیه. اولا که حدود نیم‌ میلیون دنبال ‌کننده؟ واقعا؟

ولی خونه… کار طراحی داخلی قابل ‌توجهیه. جمع ‌بندی من اینه که پروژه ‌ی بسیار خوبیه برای مجله ‌ها و عکس گرفتن و لایک‌ گرفتن. اما نظر فنی من رو هم بشنوین:

۱. قبل از هر چیز پالت رنگ و مصالح: سفید و چوب و آبی. به قول دکتر علفیا مجرَّبه. شما نفر هزارمی هستین که امتحانش می ‌کنید و البته جواب ‌میده.

اشتباه: فقط یک قلم کف فضای نیمه ‌باز؛ اون الگوی کاشی ‌ها به ‌شدت دمده ‌ست. الگو‌های موازی (مترو استایل) اون چیزیه که آدم انتظار داره ببینه. اما فاجعه نوع فینیشینگ کاشی ‌هاست. کاشی کف باید ابرسیو (با کمی اصطکاک) باشه نه صیقلی. قانونا اگر کسی اونجا سر بخوره و آسیب ‌ببینه طراح و مجری مسئول ‌ان. گرچه اون در کشویی عالیه. خراب ‌کردن اون هم البته واقعا نبوغ می ‌خواد.

۲. زمانی با یکی از طراحان داخلی نسبتا خوب سانفرانسیسکو کار می ‌کردم. می‌ گفت شده پروژه رو از دست ‌بدم از این تخت‌ های لبه ‌دار نمی ‌ذارم. می ‌گفت خطرناکه و ساق پاشون همیشه کبود خواهد بود. چوب بازیافتی که دیگه واقعا زیاده‌ رویه.

۳. آشپزخونه: اول خوبیش رو بگم؛ گاز رومیزی انتخاب خیلی خوبیه. بیشتر خانواده‌ های ایرانی از فر اجاقشون استفاده‌ نمی ‌کنن. در عین ‌حال یک کابینت اضافه براشون خیلی مهمه. اما گاز بدون هود؟ یا شما خیلی خارجی و آشپزی ایرانی نشناخت، یا این یک شوخی زشته. علی ‌الخصوص که به‌ جای متریال نسوز اطراف اجاق، کانتر چوبی و رنگ سفید داریم. بدون نابود کردن اون فضا حتی نیمرو هم نمیشه روی اون اجاق پخت.

اینکه ما دانش استفاده از چوب نداریم قبول، ولی دیگه آبکش چوبی از اون حرفاس. این آبکش ‌های استیل ایکیا رو باید ۶ ماه یه ‌بار بندازی دور دوباره بخری، وای به حال اون باکس‌ های چوبی. واقعا دوست‌ دارم ۶ ماه دیگه اون قفسه ‌ها رو ببینم.

و اما اوپن ‌شلف؛ ببینید یک چیزایی توی مجله‌ ها و سایت ‌ها منتشر میشه که لزوما برای همه ‌جا جواب ‌نمیده. اساسا نقاط بسیار محدودی روی زمین هستند که شما گرد و خاک ندارین و پول دارین و اوپن‌ شلف می ‌سازین، مثل میت ‌لند فلوریدا یا تاهوی کالیفرنیا. نه مرکز شهر تهران.

النهایه، اگر نیم ‌میلیون دنبال ‌کننده ندارین که بخواین تحت‌ تاثیر قرارشون بدین، این خونه برای شما کاربردی نیست. هر چی هم تو مجله و سایت معماری می ‌بینید به معمارتون سفارش ‌ندین!

قضیه ‌ی هود رو، چون چند بار گفتن یه توضیح دیگه بدم؛ ببینید تو آمریکا و کانادا بدون هود به شما جواز ساخت و اجازه‌ ی استفاده از فضا رو نمیدن. انواعی از فن وجود داره که میشه پشت قفسه ‌ها پنهانشون‌ کرد و با دیتیل‌ های خاص اون مکش رو تامین‌ کرد. ولی باز میگم بدون هود منطقی و حتی قانونی نیست!

زندگی شخصی هدی رستمی

هدی رستمی تاکنون ازدواج نکرده است و وی مجرد می باشد.

او می گوید: ” تا به امروز به بیش از ۱۰۰ کشور جهان سفر کرده ام اما سعی می کنم تعداد سفرها برایم مهم نباشد؛ به خودم گفتم برو! استفاده کن! یاد بگیر و ثبت کن…

من یاد گرفتم در سفرهایم به روش های مختلف از عکاسی کردن ، عکس فروختن ، سفرنامه نوشتن برای مجلات مختلف پول در بیاوردم! علاوه بر این ها به زبان های سوئدی ، انگلیسی ، فارسی و عربی تسلط دارم و با یک سایت آنلاین برای ترجمه همکاری می کنم. “

هدی رستمی در اینستاگرام

https://www.instagram.com/hodarostami/?hl=en

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا